Een palletwikkelaar om op de lange termijn geld en tijd te besparen

Wil je op lange termijn geld en tijd besparen als productiebedrijf? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een palletwikkelaar. Wij vertellen je graag hoe je door middel van een palletwikkelaar op lange termijn geld en tijd kunt besparen.

Onmisbaar voor elk productiebedrijf
Wil jij je lading schadevrij bij je klanten krijgen? Een palletwikkelaar is onmisbaar voor elk productiebedrijf. Als je gebruik maakt van een pakketwikkelaar, dan kun je erop vertrouwen dat je lading goed terecht komt van A naar B. Transportschade aan je lading komt niet professioneel over bij je klanten. Dit kan er voor zorgen dat je als transportbedrijf verlies leidt en een slechte naam krijgt bij je klanten.

Eisen lading
Om gebruik te kunnen maken van een pakketwikkelaar, moet jij je lading goed stapelen. Zorg ervoor dat er geen uitstekende delen zijn. Ook moet je ervoor zorgen dat er sprake is van een rechte stapel. Daarnaast is het van belang dat er sprake is van een goede verbinding tussen pallet en lading. Dit kun je bereiken door je lading goed te verpakken. Het is aan te raden om hiervoor rekwikkelfolie te gebruiken. Het omwikkelen met rekwikkelfolie is een efficiënte en goedkope manier om je lading goed verpakt te krijgen. Dit is een folie die tot maar liefst 350% opgerekt kan worden. Een ander voordeel van rekwikkelfolie is dat deze een kleeflaag heeft. Deze kleeflaag zorgt ervoor dat de lagen aan elkaar plakken tijdens het wikkelen.

Diverse mogelijkheden
Er zijn allerlei manieren waarop je rekwikkelfolie kunt aanbrengen.  Een optie om de rekwikkelfolie handmatig aan te brengen. Dit is echter wel erg zwaar werk. Daarnaast kun je kiezen voor een semiautomatische of vol automatische palletwikkelaar. Welke keuze het beste is, hangt heel erg af van het soort lading dat je wilt verpakken en de hoeveelheid hiervan.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *