Hoe lang betaal jij al te veel aan je vaste lasten?

De kans is groot dat je momenteel teveel uitgeeft aan je vaste lasten. Je huidige hypotheek, verzekeringen en abonnementen kunnen veel goedkoper. Hoe lang betaal jij al te veel aan je vaste lasten? Wij geven je graag handige tips.

  • Je lening oversluiten kan ervoor zorgen dat je tientallen euro’s per maand kunt besparen op je vaste lasten. Door te kiezen voor een geldverstrekker met een voordelige hypotheekrente, is het mogelijk om aan het eind van de maand meer geld over te houden.
  • Bekijk of je abonnementen goed passen bij je persoonlijke situatie. Als je elke maand meer dan je bundels verbruikt, dan is het voordeliger om bijvoorbeeld de belminuten of internetdata in je abonnement op te hogen. Hiermee kun je maandelijks veel geld besparen. De beste aanbieder is niet voor iedereen hetzelfde. Om te bekijken welke aanbieder past bij je persoonlijke wensen en situatie, is het mogelijk om online een vergelijking te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van diverse filters. Vervolgens krijg je een hele lijst met aanbieders die voldoen aan de gestelde wensen.
  • Maandelijks geven we veel geld uit aan verzekeringen. Denk hierbij aan je inboedelverzekering en autoverzekering. Omdat er veel aanbieders zijn, zie je tegenwoordig ook veel aanbieders met elkaar concurreren met mooie prijzen en leuke aanbiedingen en acties. Dit kan betekenen dat je dezelfde diensten mogelijk een stuk goedkoper kunt krijgen bij een andere aanbieder. Online heb je de mogelijkheid om vergelijkingen te maken zodat je kunt zien welke aanbieder het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Aan de hand van deze tips is het mogelijk om te besparen op je huidige vaste lasten. Bekijk de tips nu en breng ze deze week nog in de praktijk. Zo kun je geld overhouden die je kunt besteden aan leuke dingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *