Notarissen vergelijken? Dat doe je zo!

Ga je trouwen, scheiden een huis kopen of verkopen of een testament opstellen? In veel gevallen is de tussenkomst van een notaris een verplichting. De meeste mensen zullen dergelijke juridische zaken zo snel en goedkoop, maar ook zo goed mogelijk geregeld hebben. Hoe doe je dat? Dat leggen we je hieronder uit.

Vind notarissen in je buurt

De meest voor de hand liggende keuze qua locatie van een notaris is er eentje in de buurt.  Alle notarissen in je buurt vinden via een zoekmachine kan nogal onoverzichtelijk of incompleet zijn. Daarom is www.degoedkoopstenotaris.nl in het leven geroepen. Op deze website vergelijk je notarissen in je buurt, niet alleen op nabijheid, maar ook op prijs en kwaliteit. 

Zoek je een notaris in Almere? Klik hier!

Kwaliteit van de notaris

Ook de kwaliteit van de notaris kun je vergelijken bij DeGoedkoopsteNotaris doordat er reviews geschreven worden door klanten. Als je er een tegenkomt met een review van 2 van de 5 sterren, zul je daar geen fijn gevoel bij hebben. Soms is dit echter ook te wijten aan de aanwezigheid van slechts één slechte review met gebeurtenissen die buiten de macht van de notaris lagen, bijvoorbeeld omdat een klant zelf iets niet goed aanlevert of frustratie uit de relationele sfeer.

Notaristarieven

Als je een selectie van goede notarissen in de buurt in kaart hebt gebracht, kun je hun tarieven vergelijken. In dit artikel is dit als laatste punt neergezet, omdat je waarschijnlijk geen zin of tijd hebt in/voor een lange rit. Daarnaast is het goed en om een aangename manier regelen van zaken van uiterst belang. Verder blijft er vaak een redelijke selectie over om te vergelijken op basis van prijs. De uurtarieven of notariële aktes zijn behoorlijk, maar gelukkig heeft DeGoedkoopsteNotaris vaak korting voor je onderhandeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *