ServiceRight-Auto’s voor het vergelijken van autogarages

ServiceRight is een landelijk boekingskantoor voor particulieren, die op zoek zijn naar een erkend en goed aangeschreven onafhankelijke garagebedrijf. Bij Service Right zijn al meer dan 1500 onafhankelijke BOVAG-lid autogarages door heel Nederland aangesloten. ServiceRight werkt uitsluitend met BOVAG, Focwa en/of RDW erkend onafhankelijke garages met goede klanten beoordelingen.

ServiceRight is eenvoudig online of telefonisch te bereiken. De klantenservice van ServiceRight is van 09:00 t/m 18:00 bereikbaar. Ze zijn ook te bereiken via de online chat of door na sluitingstijd een offline chat toe te sturen.

Nadat je een order hebt ingepland, wordt er contact met je opgenomen door een van de medewerkers van ServiceRight. Mocht alle gegevens correct zijn ingevoerd, dan ontvang je binnen enkele minuten de bevestiging van de order per e-mail. Daarna ontvang je een tweede e-mail met daarin de gegevens van het servicepunt dat de order accepteert en gaat uitvoeren.

ServiceRight biedt ook een gratis ophaal/breng service als het onderhoud boven de 100 euro is.

De auto moet natuurlijk wel kunnen rijden. Je kan natuurlijk ook zelf de auto komen langs brengen bij het servicepunt. Het zal altijd binnen een straal van 9 km vanaf je postcode zijn.

De reparatie die je regelt via ServiceRight zal worden uitgevoerd door een BOVAG erkende garage. Bij elke auto onderhoud krijgt je 3 maanden garantie van hun, op zowel de auto-onderdelen als de verrichte reparatie. Mocht je de fabrieksgarantie van je voertuig willen behouden dan is het gewoon mogelijk.

ServiceRight brengt annuleringskosten in rekening, mocht je het niet 24 uur van tevoren te hebben geannuleerd. Echter zullen verrichte werkzaamheden die voor de annulering hebben plaatsgevonden in rekening worden gebracht. ServiceRight raadt u aan om je auto een grote beurt te geven als het meer dan 12 maanden geen onderhoud heeft gehad of ongeveer 20.000 km heeft gereden. Als je ervan uit gaat dat je koppakking aan vervanging toe is. Dan kan je ServiceRight benaderen voor meer informatie over je koppakking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *