Vastenlasten besparen met Sim only

Vaste lasten daar heeft iedereen mee te maken. Voor je huis, garage, auto maar ook voor je telefoon. Het kan vaak prijzig zijn als je een abonnement kiest met een telefoon erbij. Je kan hier natuurlijk goedkoper uit zijn. Maar daar moet je wel wat voor doen. Vergelijk op websites verschillende aanbieders om zo tot je perfecte en voordelige abonnement uit te komen.

Steeds meer mensen willen voordelig kunnen bellen en internetten. Dit kan met sim only, want veel meer mensen komen hierachter dat dit goedkoper is. Je kant wel tot 90% besparen op je huidige kosten per maand. Waardoor het gebruik van een mobiele telefoon veel voordeliger is. Maar een nieuwe telefoon en een nieuw abonnement kan ook met sim only, want de kosten bij een abonnement met een gratis telefoon erbij zijn vaak heel duur en je bent veel goedkoper uit als je het toestel lost koopt en daarbij een sim only abonnement uitkiest. Het voordeel is als je een nieuwe telefoon koopt dat het toestel sim lock vrij is. Alleen het nadeel is weer dat je in een keer het bedrag voor het toestel in zak moet hebben. Want bij een abonnement met een toestel erbij hoef je dit niet.

Je kunt online via simonycheck.nl je sim only berekenen door te kiezen wat je per maand wilt gaan gebruiken van belminuten, MB’s en sms. Dit doe je gewoon door te kijken wat je zelf gebruikt ongeveer het afgelopen half jaar. Zo heb je denk nu niet meer veel sms’jes nodig aangezien we kunnen WhatsAppen. Dus daar bespaar je al wat op dan kan je er beter voor kiezen om meer MB’s te nemen in je bundel. Zo ga goed om met je bundel en gebruik je alles goed. Want je betaald er ook voor.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *