Waarom een Motorola portofoon?

Ben jij een beetje bekend in de wereld van walkie-talkies en portofoons? Misschien omdat je als beveiliger of in de bouw werkt? Dan denk je bij communicatiemiddelen vast snel aan het merk Motorola. Het populaire merk houdt zich al tientallen jaren bezig met de ontwikkeling van portofoons. Wist je dat Motorola tegenwoordig door het leven gaat als Motorola Solutions? Maar wij noemen het voor het gemak nog Motorola.

Professionele portofoons

Motorola biedt veel verschillende soorten portofoons aan voor een goede prijs. Je hebt al een Motorola portofoon voor slechts 150 euro. De portofoons voor de zakelijke gebruiker beschikken over een groot bereik en over verschillende kanalen. Hoe meer kanalen, hoe kleiner de kans is dat er ongewenste gebruikers op dezelfde lijn als jij zitten. Ook beschikken de portofoons van Motorola over hoge audiokwaliteit. Dit maken de toestellen erg geschikt voor communicatie tussen beveiligers. Houd er wel rekening mee dat je een vergunning moet aanvragen voor het gebruik van sommige Motorola portofoons.

Maar ook voor particulieren

Motorola biedt niet alleen zakelijke portofoons aan, maar er zijn ook genoeg toestellen voor vrijetijdsbesteding. Een portofoon van Motorola kan dus niet alleen in het bedrijfsleven gebruikt worden, ook gewoon thuis of op vakantie. De walkie-talkies voor recreatief gebruik zijn ook van goede kwaliteit, maar worden aangeboden tegen een lagere prijs dan de professionele portofoons. Je kunt ze perfect gebruiken tijdens een wandel- of fietstocht op vakantie.

Andere merken

Motorola heeft voor ieder wat wils, maar natuurlijk zijn er nog veel meer merken die portofoons aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Baofeng of Kenwood. Het is aan jou om te kiezen welk merk het beste bij jou past. Zet al je wensen op een rijtje en kijk welk merk het beste aan jouw wensen kan voldoen. Vergelijk deze vervolgens op kwaliteit en prijs. Wat ook heel belangrijk is: probeer de portofoon thuis rustig uit. Als deze niet bevalt, kun je de portofoon altijd nog terug sturen naar de winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *