3 tips om goedkope inbraakbeveiliging aan te brengen

U wilt er vanzelfsprekend alles aan doen om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers gebruiken niet alleen ontzettend veel geweld om uw woning binnen te dringen, ook kunnen zij waardevolle en dierbare voorwerpen uit uw woning onteigenen. Iets wat u graag wilt voorkomen! Er zijn verschillende manieren om uw woning te beveiligen. Het gebruik van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren is hier logischerwijs het beste voorbeeld van. Houd er echter rekening mee dat sloten alleen vaak niet voldoende zijn. Sloten kunnen de kans op een inbraak verkleinen, maar hebben geen effect meer als de inbrekers eenmaal in uw woning zijn. Alternatieve inbraakpreventiecomponenten kunnen op dat moment goed van pas komen.

Tip 1: een risicoanalyse laten maken door een slotenmaker

Wilt u inbraakbeveiliging laten aanbrengen in Lelystad of een plaats in de omgeving hiervan? Wij spraken voor het schrijven van dit artikel met een ervaren slotenmaker uit deze stad. Hij vertelde ons dat het raadzaam is om altijd te beginnen met het laten maken van een risicoanalyse. Zo weet u precies waar de grootste beveiligingsrisico’s zich bevinden.

Tip 2: kies voor anti-inbraakstrips

Een van de mogelijkheden die u heeft als u uw woning op een goedkope manier beter wilt beveiligen, is het gebruik van anti-inbraakstrips. Met deze strips voorkomt u dat inbrekers uw ramen en deuren met een koevoet open kunnen breken. U kunt deze strips zelf bij een bouw- of hobbywinkel aanschaffen en eenvoudig op uw raam of deur bevestigen.

Tip 3: hang een beveiligingscamera aan uw gevel

Als alternatief voor deze strips noemde de slotenmaker het gebruik van een beveiligingscamera aan de gevel van uw woning. Met een beveiligingscamera schrikt u inbrekers af! De inbrekers willen immers niet gefilmd worden, aangezien dit de kans vergroot dat zij worden opgepakt op een later moment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *