Shortlease: Weet waar je aan toe bent

Heb je altijd in een Jaguar willen rijden maar vind je het te veel geld om een dergelijke auto te kopen? Je kan dan ook voor lease kiezen. Met lease rijd jij je droomauto al vanaf één maand.
Zowel interessant voor particulier- als zakelijk gebruik. Er zijn tal van voordelen die shortlease jou biedt. Lees snel meer over deze benefits.

Verandert je financiële situatie? Pas je contract aan met Short lease

Heb je ieder kwartaal of iedere maand een ander inkomen? Of verandert je financiële toestand omdat het aantal opdrachten tegenvalt? Lastige situaties waarbij het handig is om de baas te zijn over je eigen portemonnee. Besparen op of investeren in je leaseauto is een logisch idee als je financiële situatie wijzigt.
Als je in dit schuitje zit is het een goed idee om een short lease contract af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je voor een korte periode een auto kan leasen en op een later moment altijd nog kan beslissen om je lease contract te verlengen of te verkorten.

Heb je een offerteaanvraag van een grote prospect binnen en ga je over drie dagen al op bezoek? Als je met een mooie leaseauto het parkeerdek oprijdt sta je eigenlijk al met 1-0 voor. Met shortlease rijd je binnen twee dagen al in een mooie bak.

De 24/7 economie

De wereld om ons heen verandert. De kreet: De enige constante is de constante verandering is als ondernemer goed merkbaar. Ook jij wil om 23:00 uur ’s avonds of zelfs ’s nachts zaken regelen. Ook als het gaat om je leaseauto. Met het platform van leaseonline kan je contracten zowel afsluiten, wijzigen als opzeggen.

Shortleasen kan in heel Nederland

Woon en werk je in Limburg? Dan is het handig om aldaar een leasepartner te vinden. Het is immers een enorme rompslomp om in Amsterdam of Utrecht je auto op te moeten halen. Als je bijvoorbeeld in Weert woont is Valkenswaard je dichtstbijzijnde locatie. Voor meer informatie over onze locaties en innamepunten adviseren we je de site van shortlease te bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *