Vergelijk de kosten voor het verzenden van producten

ServiceRight is een online bemiddelingsbedrijf voor koeriersdiensten. Er zijn meerdere zendingen die je kan regelen via ServiceRight zoals: spoedzendingen en vaste zendingen. De doelstelling van ServiceRight is dat de klant een koerier krijgt toegewezen die het pakket van A naar B bezorgd.

ServiceRight is eigenlijk bezig om particulieren en bedrijven in Nederland te helpen aan een betrouwbare verzending. De verzendingen zijn namelijk altijd 100% verzekerd. De verzending die ServiceRight voor je regelt worden zonder voorrijkosten opgehaald waar dan ook in Nederland. De medewerkers van ServiceRight helpen je bij elke stap van de zending.

Klanttevredenheid staat voorop bij ServiceRight. ServiceRight heeft graag dat je een referentie achterlaat na je verzending. Dat doen ze namelijk voor de kwaliteitsdoeleinde.

Het is gemakkelijk om een zending in te plannen. Serviceright biedt de volgende keuzes aan om een zending te kunnen regelen:

  • E-mail
  • Telefonisch
  • Online chat
  • Website

Als de zending is bezorgd door de koerier, dan ontvang je een bevestiging van de aflevering. ServiceRight is in staat om het zo voordelig en eenvoudig te laten verzenden ongeacht wat voor pakket het is.

ServiceRight is een groot platform met meer dan 700 koeriersbedrijven met gekwalificeerde chauffeurs en vervoersmiddelen waardoor al uw verzendingen 100% worden verzonden.

Voor professionele koerier in Nederland kunt u ServiceRight altijd contacteren. Voor het veilige verzenden van de pakketten. Zij hebben een landelijke dekking in Nederland, dus er is altijd wel een vestiging binnen een straal van 20 km.

Al deze koeriersbedrijven zijn beoordeeld door de klanten die al eerder een zending hebben ingepland met een gemiddelde score van maar liefst 8,2.

Serviceright heeft volledig inzicht over de status van de zending en dan ontvang je altijd een telefonische bevestiging van de levering. Indien ervoor is gekozen dat de ontvanger de verzendkosten voor zijn rekening neemt, zal de ontvanger bij ontvangst de betaling contant moeten voldoen. Ook is het natuurlijk mogelijk dat u de zending bij het koeriersbedrijf ophaalt.

Mocht je een scooter verzekerd verzenden dan kan je dat doen via ServiceRight-Koeriers.nl.

Mocht je een fiets verzekerd verzenden dan kan je dat doen via ServiceRight-Koeriers.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *